Brandma' (fd. Astaform) | Logotyp till webshop
Astaform är en liten designbyrå i Stockholm som är specialiserad på att ta fram grafisk formgivning hjälper dig att nå fram till dina kunder och nå era mål. Vi tar fram logotyper och grafiska identiteter till förpackningar, hemsidor, trycksaker och digitala enheter.
designbyrå, stockholm, lidingö, grafisk formgivare, grafisk formgivning, grafisk design, grafisk form, logotyp, visuell identitet, grafisk identitet, grafisk profil, förpackningsdesign, förpackning, illustration
1436
post-template-default,single,single-post,postid-1436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
logotyp designbyrå reklambyrå stockholm lidingö grafisk formgivning formgivare design

Logotyp till webshop

Glada Grodan är en webshop som säljer personliga tryck av olika slag; tröjtryck, väggdekorer, namnlappar och gravidtröjor. Uppdraget var att ta fram en logotyp som känns personlig, glad, unik, lekfull, positiv och med stark karaktär.

Vår utgångspunkt var att hitta ett typsnitt som visualiserar ordet groda; en groda i bokstavskostym helt enkelt. Men med ett sånt långt företagsnamn och vikten av att kunna använda logotypen riktigt liten, t.ex vävd på en tygetikett; gjorde att vi kompletterade typografin med ett grodhuvud. När logotypen måste användas riktigt liten, används grodan separat.

Tags: