Brandma' (fd. Astaform) | Referenser
Astaform är en liten designbyrå i Stockholm som är specialiserad på att ta fram grafisk formgivning hjälper dig att nå fram till dina kunder och nå era mål. Vi tar fram logotyper och grafiska identiteter till förpackningar, hemsidor, trycksaker och digitala enheter.
designbyrå, stockholm, lidingö, grafisk formgivare, grafisk formgivning, grafisk design, grafisk form, logotyp, visuell identitet, grafisk identitet, grafisk profil, förpackningsdesign, förpackning, illustration
22387
page-template-default,page,page-id-22387,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

”Astaform har en bred kompetens och tänker på helheten hela tiden och hur det ska uppfattas av våra kunder. Vi har fått många positiva gensvar, inte minst från andra vårdaktörer, att vi har ett personligt uttryck i den grafiska profilen. Vi har stort förtroende för Astaform – de har en bred kompetens och tänker på helheten hela tiden vad gäller hur det ska uppfattas av våra kunder. Alltid ett trevligt bemötande och den raka kommunikationen är guld värd!

Summering: Proffsigt, välarbetat och vi rekommenderar gärna Astaform till andra.”

Eva Johansson, grundare, VD på Systrarna Söder

Annika på Astaform har med trygg hand och fingertoppskänsla jobbat fram grafisk profil och logotype till Skilsmässoliv. Vi är väldigt nöjda med resultatet och hela processen. Annika har förmågan att lyssna och känna in och verkligen förstå verksamheten och vad vi vill förmedla till våra medlemmar. Vi är verkligen glada att vi anlitade Astaform.

Sara Zachrisson, grundare Skilsmässoliv

Vi är mycket imponerade över hur Annika lyckats översätta våra önskemål om vad den grafiska profilen skall kommunicera till bildspråk, färgkombinationer och typsnitt. Nu är vi  stolta över vår grafiska profil och framför allt den snygga loggan, tack vare Annika och Astaform!

Clas Cramer, VD 2Cengineering

”Astaform har tagit fram ny logotyp, grafisk profil och mönster till vår hudvårds salong. Jag är jättenöjd och superglad att fått hjälp av Er för ni varit seriösa, kunniga, professionella, under hela ”processen”. Ni hjälpt mig förstå viktiga sammanhang för att kunna välja det som var mest tilltalande för vårt företag. Rekommenderar er till andra som vill ta fram grafisk profil och logotyp. Tack ännu en gång!”

Erika Gyarmati, Uniq Hudvård

Vi är så nöjda med vår fina logotyp och grafiska profil. Proffsigt, personligt och med känsla för uppdraget.

Kajsa Widén, Vettsta gård