Brandma' (fd. Astaform) | Logotyp till David i Köket
Astaform är en liten designbyrå i Stockholm som är specialiserad på att ta fram grafisk formgivning hjälper dig att nå fram till dina kunder och nå era mål. Vi tar fram logotyper och grafiska identiteter till förpackningar, hemsidor, trycksaker och digitala enheter.
designbyrå, stockholm, lidingö, grafisk formgivare, grafisk formgivning, grafisk design, grafisk form, logotyp, visuell identitet, grafisk identitet, grafisk profil, förpackningsdesign, förpackning, illustration
3492
post-template-default,single,single-post,postid-3492,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
restaurang deli catering logotyp designbyrå reklambyrå stockholm lidingö grafisk formgivning formgivare design

Logotyp till David i Köket

David i Köket är en cateringfirma i Stockholm med ett lite ovanligt koncept; de har inga fasta menyer och standardrätter, utan till varje uppdrag tas en särskild meny fram, helt och hållet anpassad efter kunden och tillfället. Anpassning, flexibilitet och en föränderlig meny, var något David ville att vi skulle ta fasta på.

Lösningen blev en logotyp där bokstaven ’I’ i David ersätts av olika redskap och råvaror kopplade till matlagning och goda middagar. Resultatet blev hela 10 olika logotyper, som trots att de varierar till utseendet ändå upplevs som en och samma logotyp.

Tags: