Brandma' (fd. Astaform) | Logotyp till Studion
Astaform är en liten designbyrå i Stockholm som är specialiserad på att ta fram grafisk formgivning hjälper dig att nå fram till dina kunder och nå era mål. Vi tar fram logotyper och grafiska identiteter till förpackningar, hemsidor, trycksaker och digitala enheter.
designbyrå, stockholm, lidingö, grafisk formgivare, grafisk formgivning, grafisk design, grafisk form, logotyp, visuell identitet, grafisk identitet, grafisk profil, förpackningsdesign, förpackning, illustration
3657
post-template-default,single,single-post,postid-3657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
logotyp designbyrå reklambyrå stockholm lidingö grafisk formgivning formgivare design

Logotyp till Studion

Studion är en gemensam lokal med arbetsplatser för egenföretagare med kreativa yrken. Ett ställe där där man kan vara sin egen men samtidigt ha alla de sociala fördelarna av att ha arbetskamrater; gemenskap, samarbeten, hjälp och influenser.

Till logotypen tog vi fasta på det egna företagandet och möjligheterna till samarbete och gemenskap. Resultatet blev två glada egenföretagare, vars vardag till viss del går samman.

Tags: